Top cele mai tari destinatii de Revelion 2020 in Europa
» Oferte

23.07.2019

Top cele mai tari destinatii de Revelion 2020 in Europa

Știm că e vară, că e soare și îți dorești vacanțe la mare, dar ofertele Early Booking pentru Revelionul 2020 în Europa sunt pe cale să apară. Așa că, fii pregătit și fă-ți deja o idee despre destinația potrivită pentru un Revelion 2020 în Europa. Indiferent că îl iubești sau îl urăști, Revelionul este la orizont. Pe măsură ce alt an se apropie (cum, zboară timpul!), tinzi să îți faci planuri. Să visezi la o altfel de vacanță de Revelion, la o altfel de petrecere. Ei bine, pornește cu dreptul în una dintre cele mai tari destinații de Revelion 2020 în Europa. În unul dintre orașele cu cele mai distractive festivaluri din Europa, care își sărbătoresc sfârșitul de an petreceri grandioase, artificii impresionante și bucate pe alese. Așa că, ia un loc și iată primele 5 orașe din Europa pentru un start de excepție.

Spune Prosit Neujahr în Berlin

Berlin este o alegere foarte bună dacă îți plac petrecerile bune în orice perioadă a anului. Este orașul cunoscut pentru distracția constantă. Imaginează-ți-l în noaptea de Revelion... Centrul orașului este transformat într-o mare petrecere stradală, care se întinde de la Poarta Brandenburg până la Coloana Victoriei. „party mile”, așa cum o numesc berlinezii, se întinde pe doi kilometri și îți oferă numeroase festivități, tarabe, corturi cu mâncare, scene muzicale, show-uri cu laser și baruri pe îndelete. La miezul nopții, rămâi impresionat de spectacolul cu focuri de artificii și de modul în care petrecăreții încing podelele de dans ... până la răsărit.

Spune Bonne année în Paris

În ajunul Anului Nou, Orașul Luminilor trăiește într-o adevărată poveste. Turnul Eiffel prinde culoare, iar cerul se luminează de la focurile de artificii. Chiar înainte de miezul nopții, te poți alătura petrecerii stradale de pe Champs-Élysées, centrul distracției de Revelion din romanticul Paris. Alternativ, poți merge la Montmartre, pentru a admira orizontul încântător al Parisului dintr-o zonă mai puțin aglomerată. Dacă ești, însă, în căutarea romantismului pur, ca într-o poveste de dragoste, poți rezerva cina de Revelion pe o croazieră pe Sena, la bordul unui „Bateau Mouche”.

Spune Guten Rutsch în Viena

Viena este populară mai mult pentru „Grand Ball”, organizat la Palatul Hofburg. Însă, în ajunul Anului Nou, capitala Austriei îți umple sufetul de entuziasm.  Piețele atmosferice de Crăciun ale orașului se transformă în târguri de Anul Nou, iar mii de turiști urmează Silvesterpfad (traseul de An Nou), care te duce pe jos, spre centrul orașului. De-a lungul drumului, poți savura diferite gustări – adevărate delicii culinare austriece. În ziua de Anul Nou, alătură-te mulțimilor în fața Primăriei. Aici se organizează concertul de Revelion, de renume mondial, al Orchestrei Filarmonice din Viena.

Spune Happy New Year în Londra

Capitala britanică este la fel de vibrantă și în ajunul Anului Nou. În timpul zilei, poți vizita minunata Zonă de iarnă din „Hyde Park”, iar seara, te poți alătura mulțimilor aflate de-a lungul malurilor Tamisei. Aici are loc numărătoarea inversă de la miezul nopții - începutul unui spectacol uimitor de artificii. Dacă ești în căutarea unor priveliști speciale, optează pentru o serată la celebrul „Sky Bar” din Londra, unde asculți mixajul live al mai multor DJ. Pentru momente de distracție maximă, nu trebuie să ratezi parada anuală de Anul Nou, la care participă peste 8.500 de artiști din diferite țări. Se creează o atmosferă cu totul aparte.

Oferă 3 pupici în Bruxelles

Cică cele mai bune lucruri vin în grup de trei. Iar în Belgia, de Revelion, acestea vin sub formă de pupici 😊 În mod tradițional belgian, la miezul nopții, trebuie să oferi fiecărei persoane un salut de început de an: trei sărutări dragi. La Bruxelles, puteți suna în 2019 la 10 cluburi și locuri diferite care organizează petreceri de Anul Nou pentru toate gusturile sub numele de "Happy Brussels". O altă opțiune este Grand Place, unde veți găsi bere, ciocolată și o dispoziție festivă, toată noaptea! În Bruxelles, poți întâmpina Noul An în 10 cluburi diferite care organizează petreceri tematice pentru toate gusturile, sub denumirea de „Happy Brussels”.O altă opțiune pentru vacanța de Revelion 2020 ar fi la Grand Place, unde găsești bere, ciocolată și atmosferă de petrecere cât e noaptea de lungă. 

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii