Oferte Cazare Belledonne Franta iarna 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Belledonne

Belledonne

Jean-Claude Killy a intrat în istorie în 1968 pe pârtiile de la Chamrousse, câştigând trei medalii olimpice de aur. De atunci până azi, această staţiune nu a pierdut deloc din farmec. Dar aici nu se află doar coborâri fantastice pentru schiorii cu experienţă - pentru începători şi pasionaţii de snowboard Chamrousse oferă de asemenea condiţii foarte bune. Apartamentele nostre confortabile în stil Chalet oferă în marea majoritate a cazurilor o vedere extraordinară asupra acestei văi franceze şi oferă standarde ridicate. Chamrousse – Pârtii olimpice la preţuri fără competiţie!
Chamrousse este situată la 30 km la est de Grenoble şi este cunoscută în special pentru Jocurile Olimpice, dar şi ca o etapă “Tour de France”. Expunerea vestică a localităţii garantează nu doar destulă zăpadă, cât şi după-amiezi şi seri pline de soare. O atracţie specială o oferă apusul soarelui, deoarece în Chamrousse puteţi încă profita de soare când depresiunea este deja în întuneric - nu degeaba înseamnă Chamrousse „câmpuri roşii de zăpadă“!
Cazările noastre sunt în 1700, de unde puteţi ajunge fără probleme atât la Roche Béranger (1750) cât şi la Recoin (1650).
În această resorturi veţi găsi alte comodităţie care definesc o staţiune modernă de schi, cum ar fi cafenele îmbietoare, baruri şi restaurante, discoteci şi bineînţeles numeroase magazine pentru diversele cumpărături.

Oferte Belledonne

Belledonne, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Belledonne sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Franta si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Belledonne pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Belledonne sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Belledonne oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Belledonne garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Belledonne va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Belledonne Franta iarna 2023 - Alege din 18 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Belledonne

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Belledonne?

sunt cele mai populare hoteluri din Belledonne