Black Friday Montpellier, Languedoc Roussillon Franta 2023
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Le Domaine Du Golf, Montpellier

Le Domaine Du Golf

Montpellier, Languedoc Roussillon, Franta

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre MontpellierPrezentare si poze Montpellier

Montpellier

Capitala a departamentului Herault si al regiunii Languedoc-Rousillon, Montpellier nu este un oras foarte mare, dar atrage numerosi turisti datorita farmecului partii vechi, magazinelor, muzeelor si restaurantelor, precum si stilului de viata, foarte relaxat si contemporan. La sud de oras veti gasi numeroase plaje de buna calitate.

Orasul este asezat pe un teren deluros, la o distanta de 10 km de coasta Marii Mediterane, pe Raul Lez. Numele initial al orasului a fost Monspessulanus (fr. mont pelé) care inseamna “muntele gol” (nume datorat vegetatiei sarace a acestuia).

Recomandari turistice pentru Montpellier

Chateau d'Assas : in trecut era o resedinta de vara, creatia arhitectului Giral, fiind una dintre cele mai frumoase cladiri din aceasta regiune a Frantei. Interesanta este si colectia de instrumente muzicale de epoca.

Castelul Mogere : un alt castel deosebit, construit in secolul XVIII si extins in secolul XIX, aici poate fi admirata o superba colectie de mobilier, dar si decoratiunile interioare si gradinile.

Castelul Flaugergues : datand din secolul XVII, mobilierul este realizat de artisti francezi si italieni in secolele XVII si XVIII. Castelul gazduieste o bogata colectie de arta si este inconjurat de gradini amenajate in stil francez.

Muzeul Languedoc : gazduit de o vila superba, are colectii variate si foarte bogate de piese preistorice, galo-romane, elene, etrusce, egiptene, medievale si nu numai, dar si o mica selectie de ceramica si sculptura.

Muzeul Fabre : creat in 1825 de pictorul Francois Xavier Fabre, astazi este unul dintre cele mai cunoscute si valoroase muzee franceze, cu bogate colectii de arta flamanda, olandeza, italiana, spaniola si franceza din secolele XVI - XVIII. Interesanta este si sectiunea dedicata artei franceze de secol XIX, dar si colectiile de ceramica, sculptura si pictura contemporana.

Muzeul de Anatomie : se gaseste in cladirea Facultatii de Medicina din Montpellier, una dintre cele mai apreciate din Franta.

Muzeul Atger : gazduit tot in cladirea Facultatii, aici vizitatorii vor gasi una dintre cele mai bogate colectii de desene ale artistilor francezi, flamanzi, germani, italieni, olandezi, adunate cu migala de colectionarul Xavier Atger, care si-a donat aceasta veritabila comoara Facultatii de Medicina, in secolul XIX. Tot aici se gaseste si o colectie de manuscrise datand dins secolele VIII - XIX, precum si o colectie foarte valoroasa de desene ale artistilor flamanzi.

Musee du Vieux Montpellier: dedicat istoriei vechiului oras, cu o colectie interesanta de mobilier, arta, documente si obiecte diverse.

Muzeul Fougau : muzeu privat, de arta si traditii, poate fi vizitat ca o completare la Musee du Vieux Montpellier.
Muzeul Farmaciei : a fost deschis in 1972 si este deosebit de popular printre turisti, in mare parte datorita bogatei colectii de documente.

Musee des Moulages : institutie inedita, in salile sale puteti vedea peste 300 de mulaje, reproduceri ale unor sculpturi antice si medievale, foarte bine realizate.

Muzeul Infanteriei : un muzeu militar foarte interesant, ce prezinta in detaliu evolutia infanteriei din 1480 si pana in prezent. In afara exponatelor - arme, armuri, documente - muzeul are si o sectiune de machete si obiecte.

Intrebari frecvente despre Montpellier

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Montpellier?

APARTHOTEL ADAGIO ACCESS MONTPELLIER CENTRE, Le Domaine du Golf sunt cele mai populare hoteluri din Montpellier

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Montpellier?

Le Domaine du Golf sunt cele mai apreciate hoteluri din Montpellier ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Montpellier.