Oferte cazare Bolquere, Languedoc Roussillon Franta iarna 2023
(5 oferte, 299.3EUR - 913.2EUR)
La Pradella Hotel, Bolquere

La Pradella Hotel

Bolquere, Languedoc Roussillon, Franta

  • Fara transport
  Hotel Restaurant Le Lassus, Bolquere

  Hotel Restaurant Le Lassus

  Bolquere, Languedoc Roussillon, Franta

   • Fara transport
   Ker Capcir, Bolquere

   Ker Capcir

   Bolquere, Languedoc Roussillon, Franta

    • Fara transport
    Le Chalet Cerdagne, Bolquere

    Le Chalet Cerdagne

    Bolquere, Languedoc Roussillon, Franta

     • Fara transport
     Les Chalets Secrets, Bolquere

     Les Chalets Secrets

     Bolquere, Languedoc Roussillon, Franta

      • Fara transport

      Oferte Bolquere

      Bolquere, Languedoc Roussillon, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Bolquere sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bolquere pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bolquere sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Bolquere oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Bolquere garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bolquere va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Bolquere, Languedoc Roussillon, Franta iarna 2023 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Bolquere

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bolquere?

      Hotel Restaurant Le Lassus, Les Chalets Secrets, Le Chalet Cerdagne, Ker Capcir, La Pradella Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Bolquere

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bolquere?

      Hotel Restaurant Le Lassus sunt cele mai apreciate hoteluri din Bolquere ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bolquere.