Cazare In Orase Devoluy Franta iarna 2023
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (223 oferte, 50EUR - 500EUR)
Residence Les Chaumettes, Saint Etienne En Devoluy

Residence Les Chaumettes

Saint Etienne En Devoluy, Devoluy, Franta

  • Fara transport
  Residence Le Bois D Aurouze, Saint Etienne En Devoluy

  Residence Le Bois D Aurouze

  Saint Etienne En Devoluy, Devoluy, Franta

   • Fara transport

   Despre Devoluy

   Devoluy

   Panta, iniţial abruptă şi apoi suava, care porneşte de la vârful Pierra d’Agnières (2.510 m) adăposteşte un paradis de iarnă în Alpii Maritimi, cu 100 km de pârtii, răsfaţate atât de soare cât şi de zăpadă datorită altitudinii. Apartamentele nostre confortabile în stil Chalet au fost construite în 2005/2006 şi respectiv 2007 şi se găsesc la doar câţiva metri de pârtie şi de instalaţiile de transport. SuperDévoluy - Pârtii de vis cu soare şi zăpadă!

   SuperDévoluy se află la 92 km sud-est de Grenoble şi este foarte uşor accesibilă folosind autostrada şi drumul naţional. Centrul este dominat de două complexe de apartamente, care dispun de ample zone comerciale. Numeroasele magazine invită la cumpărături, iar cafenelele şi barurile la pauza şi relaxare. La o masă în unul din multele restaurante de specialităţi vă puteţi bucura de mâncarea delicioasă şi atmosfera plăcută.

   Intrebari frecvente despre Devoluy

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Devoluy?

   Apartment Bel Appartement Expo Soleil Couchant 18, Appartements Devoluy Vacances, Hotel Club Chalet Margot, Residence Odalys L Oree Des Pistes, Residence Le Bois D Aurouze sunt cele mai populare hoteluri din Devoluy

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Devoluy?

   MADAME VACANCES RESIDENCE LA CRETE DU BERGER sunt cele mai apreciate hoteluri din Devoluy ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Devoluy.