Cazare In Orase La Plagne, Plagne Franta iarna 2022
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Residence Pierre Vacances Bellecote, La Plagne

Residence Pierre Vacances Bellecote

La Plagne, Plagne, Franta

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Hotel Araucaria Hotel Spa, La Plagne

Hotel Araucaria Hotel Spa

La Plagne, Plagne, Franta

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre La PlagnePrezentare si poze La Plagne

La Plagne

În 1960 a început construirea domeniului schiabil din jurul La Plagne, între Valea Isère şi vârful de peste 3.400 m Dôme de Bellecôte, şi deja un an mai târziu se puteau folosi primele instalaţii pe cablu - între timp s-au format aici "sătuce" dedicate exclusiv sporturilor de iarnă în jurul Plagne Centre. Iniţial arhitectura a fost mai degrabă în direcţia construirii a clădiri înalte şi impersonale pentru ca apoi să se orienteze către mici aşezări cu clădiri de apartamente. Astăzi resortul are mai multe staţiuni, cu diferite faţete astfel veţi găsi aici câte ceva pentru fiecare gust. Aceeaşi afirmaţie este valabilă şi pentru seara, când puteţi încerca specialităţi tipice din Savoia şi apoi vă bucura de viaţa de noapte în baruri şi discoteci. Între staţiuni legătura este stabilită de-a lungul întregii zile până la miezul nopţii de un autobuz gratuit şi în parte de gondole.

Farmecul deosebit şi versatilitatea fac din staţiunea franceză o destinaţie predilectă pentru grupuri. Pe cei care vor acţiune şi seară îi aşteaptă cu numeroase baruri, discoteci şi un cazinou. Numeroasele trasee de drumeţii sunt şi ele foarte îndrăgite şi o alternativă pentru schi. Atât grupurile de turişti cât şi cei care călătoresc în doi sunt bineveniţi la relaxare, cu diversele oferte de SPA.

Recomandari turistice pentru La Plagne

Când ziua se apropie de sfârşit - anumite activităţi abia acum încep! Pentru distracţie după schi nu vă vor lipsi posibilităţile în La Plagne: diverse baruri şi discoteci diferite vă aşteptă la un pahar, un dans sau un flirt. Îndrăgit punct de întâlnire în Belle Plagne sunt "Cheyenne" sau "La Tête Inn". Şi "Spitting Feathers" Ski Bar în Plagne Bellecote cu proprietar englez este foarte îndrăgit datorită transmisiilor sportive şi extinselor Happy Hour. Autocarul circulă între staţii până la 1 noaptea şi este gratuit. Dacă preferaţi ceva mai liniştit nu pierdeţi ocazia de a încerca gastonomia excelentă a restaurantelor - specialităţi locale veţi găsi însă şi la refugiile de la staţiile instalaţiilor pe cablu. Autobuzul între staţii circula până la ora unu noaptea şi este gratuit!
Şi de-a lungul zilei puteţi alege din multe oferte pentru un progam diversificat de agrement: zbor cu elicopterul, căţărări pe gheaţă pe perete artificial sau pe cascadele îngheţate, o călătorie razantă cu snowscooter-ul sau bob pe pistele olimpice (Olimpiada din 1992), care se află în La Plagne, fantazia dvs. nu are limite! Şi activităţi mai liniştite cum ar fi plimbări pe zăpadă şi drumeţii, patinaj, sau o plimbare de relaxare cu sania trasă de cai sunt aici posibile fără probleme.

Intrebari frecvente despre La Plagne

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din La Plagne?

Residence Pierre Vacances Bellecote, Hotel Araucaria Hotel Spa sunt cele mai populare hoteluri din La Plagne

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din La Plagne?

Hotel Araucaria Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din La Plagne ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din La Plagne.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din La Plagne?

Hotel Araucaria Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din La Plagne ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din La Plagne.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din La Plagne?

Hotel Araucaria Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din La Plagne cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din La Plagne.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din La Plagne?

Residence Pierre Vacances Bellecote sunt hoteluri din La Plagne ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din La Plagne.