Cazare In Orase Plagne Franta iarna 2023
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (18 oferte, 461.5EUR - 1000EUR)
Residence Pierre Vacances Bellecote, La Plagne

Residence Pierre Vacances Bellecote

La Plagne, Plagne, Franta

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Araucaria Hotel Spa, La Plagne

Hotel Araucaria Hotel Spa

La Plagne, Plagne, Franta

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Carlina, Belle Plagne

Carlina

Belle Plagne, Plagne, Franta

  • Fara transport
  Le Sun Valley, Belle Plagne

  Le Sun Valley

  Belle Plagne, Plagne, Franta

   • Fara transport

   Despre Plagne

   Plagne

   În 1960 a început construirea domeniului schiabil din jurul La Plagne, şi deja un an mai târziu se puteau folosi primele instalaţii pe cablu - între timp s-au format aici "sătuce" dedicate exclusiv sporturilor de iarnă în jurul Plagne Centre. Iniţial arhitectura a fost mai degrabă în direcţia construirii a clădiri înalte şi impersonale pentru ca apoi să se orienteze către mici aşezări cu clădiri de apartamente. Astăzi resortul are mai multe staţiuni, cu diferite faţete astfel veţi găsi aici câte ceva pentru fiecare gust. Aceeaşi afirmaţie este valabilă şi pentru seara, când puteţi încerca specialităţi tipice din Savoia şi apoi vă bucura de viaţa de noapte în baruri şi discoteci. Între staţiuni legătura este stabilită de-a lungul întregii zile până la 01.00 de un autobuz gratuit şi în parte de gondole.

   Intrebari frecvente despre Plagne

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Plagne?

   Residence Pierre Vacances Bellecote, Hotel Araucaria Hotel Spa, Residence Odalys Le Pelvoux, Residence Odalys La Licorne, Residence Pierre Et Vacances Les Gemeaux sunt cele mai populare hoteluri din Plagne

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Plagne?

   Hotel Araucaria Hotel Spa, Residence Pierre Vacances Le Quartz, Residence Pierre Et Vacances Les Gemeaux, Lagrange Prestige Les Chalets Edelweiss, Les Chalets De Crete Cote Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Plagne ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Plagne.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Plagne?

   Hotel Araucaria Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Plagne ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Plagne.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Plagne?

   Hotel Araucaria Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Plagne cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Plagne.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Plagne?

   Residence Pierre Vacances Bellecote sunt hoteluri din Plagne ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Plagne.