Oferte cazare La Plagne, Plagne Franta iarna 2023
(52 oferte, 78.6EUR - 1000EUR)
Residence Pierre Vacances Bellecote, La Plagne

Residence Pierre Vacances Bellecote

La Plagne, Plagne, Franta

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Araucaria Hotel Spa, La Plagne

Hotel Araucaria Hotel Spa

La Plagne, Plagne, Franta

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Aigle Rouge, La Plagne

Aigle Rouge

La Plagne, Plagne, Franta

  • Fara transport
  Vancouver, La Plagne

  Vancouver

  La Plagne, Plagne, Franta

   • Fara transport
   La Tourmaline, La Plagne

   La Tourmaline

   La Plagne, Plagne, Franta

   • Hotel cu piscina interioara  
   • Fara transport
   Terra Nova, La Plagne

   Terra Nova

   La Plagne, Plagne, Franta

    • Fara transport

    Despre La PlagnePrezentare si poze La Plagne

    La Plagne

    În 1960 a început construirea domeniului schiabil din jurul La Plagne, între Valea Isère şi vârful de peste 3.400 m Dôme de Bellecôte, şi deja un an mai târziu se puteau folosi primele instalaţii pe cablu - între timp s-au format aici "sătuce" dedicate exclusiv sporturilor de iarnă în jurul Plagne Centre. Iniţial arhitectura a fost mai degrabă în direcţia construirii a clădiri înalte şi impersonale pentru ca apoi să se orienteze către mici aşezări cu clădiri de apartamente. Astăzi resortul are mai multe staţiuni, cu diferite faţete astfel veţi găsi aici câte ceva pentru fiecare gust. Aceeaşi afirmaţie este valabilă şi pentru seara, când puteţi încerca specialităţi tipice din Savoia şi apoi vă bucura de viaţa de noapte în baruri şi discoteci. Între staţiuni legătura este stabilită de-a lungul întregii zile până la miezul nopţii de un autobuz gratuit şi în parte de gondole.

    Farmecul deosebit şi versatilitatea fac din staţiunea franceză o destinaţie predilectă pentru grupuri. Pe cei care vor acţiune şi seară îi aşteaptă cu numeroase baruri, discoteci şi un cazinou. Numeroasele trasee de drumeţii sunt şi ele foarte îndrăgite şi o alternativă pentru schi. Atât grupurile de turişti cât şi cei care călătoresc în doi sunt bineveniţi la relaxare, cu diversele oferte de SPA.

    Oferte La Plagne

    La Plagne, Plagne, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din La Plagne sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in La Plagne pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din La Plagne sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in La Plagne oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din La Plagne garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski La Plagne va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare La Plagne, Plagne, Franta iarna 2023 - Alege din 49 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Recomandari turistice pentru La Plagne

    Când ziua se apropie de sfârşit - anumite activităţi abia acum încep! Pentru distracţie după schi nu vă vor lipsi posibilităţile în La Plagne: diverse baruri şi discoteci diferite vă aşteptă la un pahar, un dans sau un flirt. Îndrăgit punct de întâlnire în Belle Plagne sunt "Cheyenne" sau "La Tête Inn". Şi "Spitting Feathers" Ski Bar în Plagne Bellecote cu proprietar englez este foarte îndrăgit datorită transmisiilor sportive şi extinselor Happy Hour. Autocarul circulă între staţii până la 1 noaptea şi este gratuit. Dacă preferaţi ceva mai liniştit nu pierdeţi ocazia de a încerca gastonomia excelentă a restaurantelor - specialităţi locale veţi găsi însă şi la refugiile de la staţiile instalaţiilor pe cablu. Autobuzul între staţii circula până la ora unu noaptea şi este gratuit!
    Şi de-a lungul zilei puteţi alege din multe oferte pentru un progam diversificat de agrement: zbor cu elicopterul, căţărări pe gheaţă pe perete artificial sau pe cascadele îngheţate, o călătorie razantă cu snowscooter-ul sau bob pe pistele olimpice (Olimpiada din 1992), care se află în La Plagne, fantazia dvs. nu are limite! Şi activităţi mai liniştite cum ar fi plimbări pe zăpadă şi drumeţii, patinaj, sau o plimbare de relaxare cu sania trasă de cai sunt aici posibile fără probleme.

    Intrebari frecvente despre La Plagne

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din La Plagne?

    Residence Pierre Vacances Bellecote, Hotel Araucaria Hotel Spa, Le Pelvoux, La Licorne, Terra Nova sunt cele mai populare hoteluri din La Plagne

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din La Plagne?

    Hotel Araucaria Hotel Spa, La Tourmaline, Terra Nova, Aigle Rouge, Residence Belambra Le Cassiopee sunt cele mai apreciate hoteluri din La Plagne ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din La Plagne.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din La Plagne?

    Hotel Araucaria Hotel Spa, La Tourmaline sunt cele mai apreciate hoteluri din La Plagne ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din La Plagne.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din La Plagne?

    Aigle Rouge, Pv Residence Le Mont Soleil La Plagne, Residence Pierre Vacances Les Constellations sunt cele mai apreciate hoteluri din La Plagne ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din La Plagne.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din La Plagne?

    Hotel Araucaria Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din La Plagne cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din La Plagne.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din La Plagne?

    Residence Pierre Vacances Bellecote, Residence Pierre Et Vacances Les Constellations, Pierre Vacances Residence Le Mont Soleil, Residence Les Chalets Des Arolles, Residence Le Cervin sunt hoteluri din La Plagne ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din La Plagne.