Oferte cazare Millau, Auvergne Franta iarna 2021
(75 oferte, 50EUR - 500EUR)
Mercure Millau, Millau

Mercure Millau

Millau, Auvergne, Franta

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Chateau D Ayres, Millau

Chateau D Ayres

Millau, Auvergne, Franta

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Grand Hotel De La Muse Et Du Rozier, Millau

Grand Hotel De La Muse Et Du Rozier

Millau, Auvergne, Franta

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Campanile, Millau

Campanile

Millau, Auvergne, Franta

  • Fara transport
  Campanile, Millau

  Campanile

  Millau, Auvergne, Franta

   • Fara transport
   Campanile, Millau

   Campanile

   Millau, Auvergne, Franta

    • Fara transport

    Oferte Millau

    Millau, Auvergne, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Millau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Millau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Millau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Millau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Millau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Millau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Millau, Auvergne, Franta iarna 2021 - Alege din 75 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Millau

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Millau?

    Citotel Jalade, Cevenol Hotel, Chateau D Ayres, Campanile Millau, Ibis Millau sunt cele mai populare hoteluri din Millau

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Millau?

    Mercure Millau, Campanile Millau, Chateau D Ayres, Cevenol Hotel, Citotel Jalade sunt cele mai apreciate hoteluri din Millau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Millau.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Millau?

    Mercure Millau sunt cele mai apreciate hoteluri din Millau ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Millau.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Millau?

    Chateau D Ayres sunt cele mai apreciate hoteluri din Millau cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Millau.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Millau?

    Hotel Emma Calve sunt hoteluri din Millau ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Millau.