Oferte cazare Mont Dore, Auvergne Franta iarna 2021
(5 oferte, 50EUR - 500EUR)
L Heribot, Mont Dore

L Heribot

Mont Dore, Auvergne, Franta

  • Fara transport
  Bardon Perry, Mont Dore

  Bardon Perry

  Mont Dore, Auvergne, Franta

   • Fara transport

   Oferte Mont Dore

   Mont Dore, Auvergne, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Mont Dore sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Mont Dore pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Mont Dore sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Mont Dore oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Mont Dore garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mont Dore va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Mont Dore, Auvergne, Franta iarna 2021 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Mont Dore

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mont Dore?

   Hotel Les Mouflons, L Heribot, Les Montagnettes, Bardon Perry, Exclusive Hotel Gran Carlina sunt cele mai populare hoteluri din Mont Dore

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mont Dore?

   Hotel Les Mouflons sunt cele mai apreciate hoteluri din Mont Dore ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mont Dore.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mont Dore?

   Les Montagnettes, Hotel Les Mouflons sunt cele mai apreciate hoteluri din Mont Dore ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mont Dore.