Oferte Cazare Plagne Franta iarna 2020
(88 oferte, 74.2EUR - 437.7EUR)
Araucaria, La Plagne

Araucaria

La Plagne, Plagne, Franta

  • Fara transport
  Terra Nova, La Plagne

  Terra Nova

  La Plagne, Plagne, Franta

   • Fara transport
   La Licorne, La Plagne

   La Licorne

   La Plagne, Plagne, Franta

    • Fara transport
    Le Pelvoux, La Plagne

    Le Pelvoux

    La Plagne, Plagne, Franta

     • Fara transport
     Le Cervin, La Plagne

     Le Cervin

     La Plagne, Plagne, Franta

      • Fara transport
      Aigle Rouge, La Plagne

      Aigle Rouge

      La Plagne, Plagne, Franta

       • Fara transport

       Despre Plagne

       Plagne

       În 1960 a început construirea domeniului schiabil din jurul La Plagne, şi deja un an mai târziu se puteau folosi primele instalaţii pe cablu - între timp s-au format aici "sătuce" dedicate exclusiv sporturilor de iarnă în jurul Plagne Centre. Iniţial arhitectura a fost mai degrabă în direcţia construirii a clădiri înalte şi impersonale pentru ca apoi să se orienteze către mici aşezări cu clădiri de apartamente. Astăzi resortul are mai multe staţiuni, cu diferite faţete astfel veţi găsi aici câte ceva pentru fiecare gust. Aceeaşi afirmaţie este valabilă şi pentru seara, când puteţi încerca specialităţi tipice din Savoia şi apoi vă bucura de viaţa de noapte în baruri şi discoteci. Între staţiuni legătura este stabilită de-a lungul întregii zile până la 01.00 de un autobuz gratuit şi în parte de gondole.

       Oferte Plagne

       Plagne, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din regiunea Plagne sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Franta si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Plagne pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Plagne sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Plagne oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Plagne garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Plagne va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Plagne Franta iarna 2020 - 2021 - Alege din 58 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!