Ski Devoluy Franta iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (15 oferte, 350EUR - 350EUR)
Le Hameau Du Puy, Superdevoluy

Le Hameau Du Puy

Superdevoluy, Devoluy, Franta

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
La Crête Du Berger [Pret Economic], La Joue Du Loup

La Crête Du Berger [Pret Economic]

La Joue Du Loup, Devoluy, Franta

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Le Chalet De Chloe, La Joue Du Loup

Le Chalet De Chloe

La Joue Du Loup, Devoluy, Franta

  • Fara transport
  Refuge De L Eterlou, La Joue Du Loup

  Refuge De L Eterlou

  La Joue Du Loup, Devoluy, Franta

   • Fara transport

   Despre Devoluy

   Devoluy

   Panta, iniţial abruptă şi apoi suava, care porneşte de la vârful Pierra d’Agnières (2.510 m) adăposteşte un paradis de iarnă în Alpii Maritimi, cu 100 km de pârtii, răsfaţate atât de soare cât şi de zăpadă datorită altitudinii. Apartamentele nostre confortabile în stil Chalet au fost construite în 2005/2006 şi respectiv 2007 şi se găsesc la doar câţiva metri de pârtie şi de instalaţiile de transport. SuperDévoluy - Pârtii de vis cu soare şi zăpadă!

   SuperDévoluy se află la 92 km sud-est de Grenoble şi este foarte uşor accesibilă folosind autostrada şi drumul naţional. Centrul este dominat de două complexe de apartamente, care dispun de ample zone comerciale. Numeroasele magazine invită la cumpărături, iar cafenelele şi barurile la pauza şi relaxare. La o masă în unul din multele restaurante de specialităţi vă puteţi bucura de mâncarea delicioasă şi atmosfera plăcută.

   Vacante ski Devoluy

   Devoluy, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din regiunea Devoluy sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Franta si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Devoluy pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Devoluy sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Devoluy oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Devoluy garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Devoluy va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Devoluy Franta iarna 2022 - Alege din 15 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Devoluy

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Devoluy?

   Les Chalets D Aurouze, Madame Vacances Residence Les Chalets De Superd, Madame Vacances Residence La Crete Du Berger, Le Hameau Du Puy, Residence L Oree Des Pistes sunt cele mai populare hoteluri din Devoluy

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Devoluy?

   Residence L Oree Des Pistes sunt cele mai apreciate hoteluri din Devoluy ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Devoluy.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Devoluy?

   Le Hameau Du Puy sunt cele mai apreciate hoteluri din Devoluy ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Devoluy.