Ski Espace Lumiere Franta iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (15 oferte, 279.3EUR - 1000EUR)
Marmotel, Pra Loup

Marmotel

Pra Loup, Espace Lumiere, Franta

  • Fara transport
  Azteca, Pra Loup

  Azteca

  Pra Loup, Espace Lumiere, Franta

   • Fara transport
   Club Bergers Resorts, Pra Loup

   Club Bergers Resorts

   Pra Loup, Espace Lumiere, Franta

   • Hotel cu piscina interioara  
   • Fara transport
   De La Placette, Pra Loup

   De La Placette

   Pra Loup, Espace Lumiere, Franta

    • Fara transport
    Barcelo, Pra Loup

    Barcelo

    Pra Loup, Espace Lumiere, Franta

     • Fara transport
     Godille Immobilier, Pra Loup

     Godille Immobilier

     Pra Loup, Espace Lumiere, Franta

      • Fara transport
      Soleil Les Bergers, Pra Loup

      Soleil Les Bergers

      Pra Loup, Espace Lumiere, Franta

       • Fara transport

       Despre Espace Lumiere

       Espace Lumiere

       Val d'Allos 1800 - La Foux este situată, după cum sugerează şi numele, la o altitudine de 1.800 m, în Haute Provence Alpes din sud-estul Franţei. În centrul parcului naţional Mercantour, Val d'Allos oferă tot ce aveţi nevoie pentru o vacanţă plăcută la zăpadă. Datorită situării specială în pantă în domeniul schiabil "Espace Lumière" statiunea beneficiază de multe ore de soare - ceea ce nu afectează siguranţa ridicată în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. Arhitectura deosebita din lemn a staţiunii întăreşte unicitatea acesteia, zgârie-nori sau blocuri de beton nu veţi găsi aici. O destinaţie potrivită în special pentru familii Val d'Allos a primit deja distincţia "Famille Plus", care presupune, printre altele, o infrastructură adecvată, servicii profesionale de supraveghere a celor mici şi programe de divertisment şi activităţi pentru toate vârstele.

       Vacante ski Espace Lumiere

       Espace Lumiere, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din regiunea Espace Lumiere sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Franta si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Espace Lumiere pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Espace Lumiere sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Espace Lumiere oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Espace Lumiere garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Espace Lumiere va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte Ski Espace Lumiere Franta iarna 2019 - 2020 - Alege din 15 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!