Ski Plagne Franta iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (1200 oferte, 78.6EUR - 1000EUR)
Residence Pierre Vacances Bellecote, La Plagne

Residence Pierre Vacances Bellecote

La Plagne, Plagne, Franta

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Araucaria Hotel Spa, La Plagne

Hotel Araucaria Hotel Spa

La Plagne, Plagne, Franta

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
La Tourmaline, La Plagne

La Tourmaline

La Plagne, Plagne, Franta

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Vancouver, La Plagne

Vancouver

La Plagne, Plagne, Franta

  • Fara transport

  Despre Plagne

  Plagne

  În 1960 a început construirea domeniului schiabil din jurul La Plagne, şi deja un an mai târziu se puteau folosi primele instalaţii pe cablu - între timp s-au format aici "sătuce" dedicate exclusiv sporturilor de iarnă în jurul Plagne Centre. Iniţial arhitectura a fost mai degrabă în direcţia construirii a clădiri înalte şi impersonale pentru ca apoi să se orienteze către mici aşezări cu clădiri de apartamente. Astăzi resortul are mai multe staţiuni, cu diferite faţete astfel veţi găsi aici câte ceva pentru fiecare gust. Aceeaşi afirmaţie este valabilă şi pentru seara, când puteţi încerca specialităţi tipice din Savoia şi apoi vă bucura de viaţa de noapte în baruri şi discoteci. Între staţiuni legătura este stabilită de-a lungul întregii zile până la 01.00 de un autobuz gratuit şi în parte de gondole.

  Vacante ski Plagne

  Plagne, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Plagne sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Franta si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Plagne pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Plagne sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Plagne oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Plagne garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Plagne va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Plagne Franta iarna 2023 - 2024 - Alege din 531 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Plagne

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Plagne?

  Residence Pierre Vacances Bellecote, Hotel Araucaria Hotel Spa, Le Pelvoux, La Licorne, Terra Nova sunt cele mai populare hoteluri din Plagne

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Plagne?

  Hotel Araucaria Hotel Spa, La Tourmaline, Terra Nova, Aigle Rouge, Residence Belambra Le Cassiopee sunt cele mai apreciate hoteluri din Plagne ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Plagne.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Plagne?

  Hotel Araucaria Hotel Spa, La Tourmaline sunt cele mai apreciate hoteluri din Plagne ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Plagne.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Plagne?

  Aigle Rouge, Pv Residence Le Mont Soleil La Plagne, Residence Pierre Vacances Les Constellations sunt cele mai apreciate hoteluri din Plagne ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Plagne.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Plagne?

  Hotel Araucaria Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Plagne cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Plagne.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Plagne?

  Residence Pierre Vacances Bellecote, Residence Pierre Et Vacances Les Constellations, Pierre Vacances Residence Le Mont Soleil, Residence Les Chalets Des Arolles sunt hoteluri din Plagne ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Plagne.