Oferte cazare Super Besse, Auvergne Franta iarna 2021
(16 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Les Mouflons, Super Besse

Hotel Les Mouflons

Super Besse, Auvergne, Franta

  • Fara transport
  Hotel Le Clos, Super Besse

  Hotel Le Clos

  Super Besse, Auvergne, Franta

   • Fara transport
   Les Aliziers, Super Besse

   Les Aliziers

   Super Besse, Auvergne, Franta

    • Fara transport

    Oferte Super Besse

    Super Besse, Auvergne, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Super Besse sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Super Besse pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Super Besse sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Super Besse oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Super Besse garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Super Besse va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Super Besse, Auvergne, Franta iarna 2021 - Alege din 16 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Super Besse

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Super Besse?

    Les Matins Du Sancy, Hotel The Originalssuper Besse Est Auberge, Vvf Villages Super Besse, Hotel Les Mouflons, Hotel Le Clos sunt cele mai populare hoteluri din Super Besse

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Super Besse?

    Club De Vacances Belambra Le Chambourguet, Hotel Le Clos, Hotel Les Mouflons, Hotel The Originalssuper Besse Est Auberge sunt cele mai apreciate hoteluri din Super Besse ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Super Besse.