Oferte Cazare Valfrejus La Norma Aussois Franta iarna 2024
(519 oferte, 170.8EUR - 719.3EUR)
Sowell Family Valfrejus, Valfrejus

Sowell Family Valfrejus

Valfrejus, Valfrejus La Norma Aussois, Franta

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Club Mmv Le Valfrejus, Valfrejus

Club Mmv Le Valfrejus

Valfrejus, Valfrejus La Norma Aussois, Franta

  • Fara transport
  Vacancéole - Les Chalets De La Ramoure, Valfrejus

  Vacancéole - Les Chalets De La Ramoure

  Valfrejus, Valfrejus La Norma Aussois, Franta

   • Fara transport
   Vacanceole Residence La Turra, Valfrejus

   Vacanceole Residence La Turra

   Valfrejus, Valfrejus La Norma Aussois, Franta

    • Fara transport
    Residence Le Cheval Blanc, Valfrejus

    Residence Le Cheval Blanc

    Valfrejus, Valfrejus La Norma Aussois, Franta

     • Fara transport
     Chalet Jonquille, Valfrejus

     Chalet Jonquille

     Valfrejus, Valfrejus La Norma Aussois, Franta

      • Fara transport
      Appart Valfrejus 6 Pers, Valfrejus

      Appart Valfrejus 6 Pers

      Valfrejus, Valfrejus La Norma Aussois, Franta

       • Fara transport
       Résidence Les Chalets De Florence, Valfrejus

       Résidence Les Chalets De Florence

       Valfrejus, Valfrejus La Norma Aussois, Franta

        • Fara transport
        Adonis Valfrejus, Valfrejus

        Adonis Valfrejus

        Valfrejus, Valfrejus La Norma Aussois, Franta

         • Fara transport
         Appartement Des Ours Ski Au Pied, Valfrejus

         Appartement Des Ours Ski Au Pied

         Valfrejus, Valfrejus La Norma Aussois, Franta

          • Fara transport

          Despre Valfrejus La Norma Aussois

          Valfrejus La Norma Aussois

          Valfréjus este situat foarte aproape de renumita regiune „3 Vallées“ în mijlocul unui peisaj muntos împădurit de vis. Mica localitate, cu Chalet-urile sale frumoase, este deosebită în sensul bun al cuvântului de alte staţiuni franceze. Majoritatea unităţilor de cazare oferă un standard ridicat. Zăpadă sigură, pârtii variate şi nenumăratele posibilităţi de zăpadă adâncă - toate acestea garantează câte ceva pe gustul fiecăruia. În combinaţie cu preţurile senzaţionale, această ofertă este absolut unică. Valfréjus – Calitate de vârf la preţuri imbatabile!

          Valfréjus este situată la 1.500 m în Alpii Savoiei, lângă graniţa cu Italia. Localitatea simpatică, departe de turismul de masă, este mică şi prietenoasă şi are o atmosferă deosebită. Centrul este aranjat sub forma unei potcoave în jurul finalului coborârii, în aşa fel încât puteţi schia practic până la terasele barurilor şi cafenelelor confortabile. În plus, în jur de 10 restaurante vă aşteaptă pentru a vă răsfăţa cu specialităţi franceze, italieneşti şi tipice Savoiei. În centru localităţii există un teren, care în funcţie de sezon, poate fi folosit ca patinoar şi teren de hochei pe gheaţă sau teren de fotbal sau baschetbal. O atracţie specială o constituie zborul cu parapanta şi schiatul tractat de elicopter.

          Oferte Valfrejus La Norma Aussois

          Valfrejus La Norma Aussois, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

          Partiile de ski din regiunea Valfrejus La Norma Aussois sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Franta si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Valfrejus La Norma Aussois pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Valfrejus La Norma Aussois sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

          Conditiile de zapada sunt excelente in Valfrejus La Norma Aussois oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

          Echipamentul de instalatii pe cablu din Valfrejus La Norma Aussois garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Valfrejus La Norma Aussois va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

          Oferte cazare Valfrejus La Norma Aussois Franta iarna 2024 - 2025 - Alege din 501 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

          Intrebari frecvente despre Valfrejus La Norma Aussois

          Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Valfrejus La Norma Aussois?

          Adonis Valfrejus, Sowell Family Valfrejus, Residence Madame Vacances Les Chalets Du Thabor, Vacanceole Residence Les Chalets De La Ramoure, Les Residences De Valfrejus sunt cele mai populare hoteluri din Valfrejus La Norma Aussois

          Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Valfrejus La Norma Aussois?

          Les Residences De Valfrejus, Vacanceole Residence Les Chalets De La Ramoure, Sowell Family Valfrejus, Adonis Valfrejus, STUDIO VALFREJUS EXPOSITION SUD 208 sunt cele mai apreciate hoteluri din Valfrejus La Norma Aussois ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Valfrejus La Norma Aussois.

          Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Valfrejus La Norma Aussois?

          Madame Vacances Residence Le Chalet Du Thabor, Sowell Family Valfrejus, Le Belvédère, QUAINT HOLIDAY HOME IN VALFREJUS WITH GARDEN, LES RÉSIDENCES VALFREJUS sunt cele mai apreciate hoteluri din Valfrejus La Norma Aussois ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Valfrejus La Norma Aussois.