Oferte cazare Vannes, Bretania Franta 2021
(184 oferte, 105EUR - 635.5EUR)

Despre VannesPrezentare si poze Vannes

Vannes

Vannes (Bretona: Gwened) este un oras in departamentul Morbihan din regiunea Bretania, in nord-vestul Frantei. Orasul a fost fondat acum mai mult 2000 de ani.

Vannes este situat in Golful Morbihan, la gura de varsare a doua rauri, Marle si Vincin. Orasul este la o distanta de aproximativ 100 km nord-vest de Nantes si 450 km sud-vest de Paris.

Numele Vannes provine de la veneti, un popor celtic maritim care a trait in Armorica (acum Bretania) inainte de invaziile romane. Veneti au fost invinsi de catre flota lui Iulius Caesar in 56 i.Hr., la Locmariaquer; ca si consecinta toti veneti au fost fie sacrificati, fie vanduti ca sclavi.

Intrebari frecvente despre Vannes

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vannes?

Mercure Vannes, Hostellerie Abbatiale, Hotel Best Western Roof, Hotel Best Western Plus Vannes Centre Ville, Escale Oceania sunt cele mai populare hoteluri din Vannes

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vannes?

Hotel Comfort Vannes La Marebaudiere, Escale Oceania, Hotel Best Western Plus Vannes Centre Ville, Hotel Best Western Roof, Hostellerie Abbatiale sunt cele mai apreciate hoteluri din Vannes ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vannes.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Vannes?

Hostellerie Abbatiale, Golfe Hotel, CHARMANT T2 PORT DE VANNES sunt cele mai apreciate hoteluri din Vannes ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Vannes.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Vannes?

Novotel Carnac, Miramar Crouesty sunt cele mai apreciate hoteluri din Vannes ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Vannes.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Vannes?

Hotel Comfort Vannes La Marebaudiere, Hotel Best Western Plus Vannes Centre Ville, Campanile Vannes, Logis Hotel Le Ty Lann, Brit Hotel Auditel sunt hoteluri din Vannes ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Vannes.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vannes?

Hotel Comfort Vannes La Marebaudiere, Quality La Marebaudiere, Quality Hotel La Marebaudiere-Vannes sunt hoteluri din Vannes ce au acces gratuit la internet