Ski Les Sybelles Franta iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Les Chalets De La Porte Des Saisons, Saint Sorlin Les Sybelles

Les Chalets De La Porte Des Saisons

Saint Sorlin Les Sybelles, Les Sybelles, Franta

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre Les Sybelles

Les Sybelles

Situată minunat la o altitudine de 1.600 m deal frumos Saint Sorlin d’Arves prezintă o imagine tipic Savoiei, fiind astfel diferită pozitiv de multe staţiuni de vacanţă franceze. Saint Sorlin d’Arves este cunoscut pentru producţia de brânză tradiţională, care vă invită la o vizită şi o probă în pauzele de schi. Strada principală este plină de viaţă, fiind căptuşite cu multe mici buticuri şi magazine şi mici căptuşite. Numeroase restaurante si baruri frumoase vă aşteaptă cu bucătărie tradiţională şi atmosferă romantică. Trecutul bogat şi prezentul sunt unite în St. Sorlin d’Arves reuşit şi vă puteţi astfel bucura de o vacanţă de neuitat!

Vacante ski Les Sybelles

Les Sybelles, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Les Sybelles sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Franta si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Les Sybelles pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Les Sybelles sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Les Sybelles oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Les Sybelles garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Les Sybelles va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Les Sybelles Franta iarna 2023 - 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Les Sybelles

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Les Sybelles?

Les Chalets De La Porte Des Saisons sunt cele mai populare hoteluri din Les Sybelles

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Les Sybelles?

Les Chalets De La Porte Des Saisons sunt cele mai apreciate hoteluri din Les Sybelles ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Les Sybelles.