Munte Val Cenis, Haut Maurienne Franta iarna 2023
Filtre: Categorie: Munte× (8 oferte, 367.5EUR - 367.5EUR)
Hotel Saint Charles Val Cenis, Val Cenis

Hotel Saint Charles Val Cenis  

Val Cenis, Haut Maurienne, Franta

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre Val CenisPrezentare si poze Val Cenis

Val Cenis

Val Cenis este situat în inima Alpilor Savoia la graniţa cu Italia. Staţiunea este compusă din "Lanslevillard" şi "Lanslebourg" la circa 3 km distanţă una de alta. Între cele două districte şi până la telecabina circulă skibus-uri gratuite. Atât în Lanslevillard, precum şi în Lanslebourg există mai multe instalaţii pe cablu care vă duc direct în domeniul schiabil şi ambele şi-au păstrat farmecul tipic savoiard - localnici prietenoşi, străduţe pitoreşti, diferite magazine şi excelenta gastronomie franceză sunt doar câteva aspectele care contribuie la o vacanţa de succes în Val Cenis.

Recomandari turistice pentru Val Cenis

Après-schi începe la prânz, atunci când vă puteţi întâlni pentru o pauză la soare pe terasele refugiilor sau restaurantelor domeniului schibil, pentru întărire şi refacere. Pentru o seară plăcută vă stau la dispoziţie mai multe restaurante, cu specialităţi pe toate gusturile, de la cele locale la cele internaţionale, cum ar fi pizza. Recomandată este de o vizită la Creperie - nu puteţi pierde ocazia de a gusta aceste specialităţi tipic franceze. Mai multă distracţie vă aşteaptă la un pahar în diversela baruri şi pub-uri, unde puteţi încheia o zi la schi în mod cât se poate de plăcut, în timp ce o discotecă are grijă de cei mai petrecăreţi. Pentru cei care doresc să petreacă o zi fără schi există mai multe alternative atractive: de la plimbări cu sanie trasă de câini şi săniuş până la parapantă sau snowshoeing prin peisajul înzăpezit. Relaxare găsiţi de exemplu0 în zona de wellness cu o arie de 150 m ² "Aqua Spa Institut". În plus vă aşteaptă o piscină interioară, un patinoar şi un centru de bowling pentru divertisment.

Intrebari frecvente despre Val Cenis

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Val Cenis?

Hotel Saint Charles Val Cenis, Lagrange Vacances Les Valmonts De Val Cenis, Residence Les Balcons De Val Cenis Le Haut, Lagrange Confort Les Valmonts Val Cenis sunt cele mai populare hoteluri din Val Cenis

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Val Cenis?

Hotel Saint Charles Val Cenis sunt cele mai apreciate hoteluri din Val Cenis ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Val Cenis.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Val Cenis?

Hotel Saint Charles Val Cenis sunt cele mai apreciate hoteluri din Val Cenis ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Val Cenis.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Val Cenis?

Hotel Saint Charles Val Cenis sunt hoteluri din Val Cenis ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Val Cenis.

Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Val Cenis?

Hotel Saint Charles Val Cenis sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Val Cenis. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Val Cenis.