Coasta de Azur
» Oferte Franta

12.10.2014 Franta

Coasta de Azur

O vacanță pe Coasta de Azur, deși aparent o destinație exclusivistă, nu mai reprezintă de ceva vreme un vis greu de atins.
Cu puțină inspirație și planificare anterioară, puteți avea parte de o experiență foarte reușită, chiar și cu un buget redus, fie că aveți în vedere un city break sau un sejur extins.
 

Cum ajungem pe Coasta de Azur?
Cea mai simplă și scurtă cale este, desigur cea aeriană. Pe lângă operatorul de linie TAROM, care pune la dispoziție diverse oferte pentru sezonul estival cu anticipație, și compania low-cost BLUE AIR operează curse București-Nisa la prețuri competitive (dacă rezervați din timp, prețul unei călătorii dus-întors poate concura cu o călătorie cu trenul în România).
Din aeroportul din Nisa, posibilitățile de a ajunge la destinația dorită pe întreg teritoriul Provence-Alpes-Côte d'Azur sunt variate și deloc costisitoare, întrucât rețeaua regională de transport în comun pune la dispoziție tarife reduse pentru tranzitarea provinciei.
 

Unde ne cazăm pe Coasta de Azur?
Varianta recomandată pentru călătorii cu un buget redus, dar și care își doresc să exploreze cât mai mult din riviera franceză, este alegerea unei unități de cazare în metropola Nisa. Această veche așezare franceză, cu multiple influențe grecești încă din Antichitate, îmbină perfect aerul de vacanță cu accentele urbane ale unei comunități agitate. Cele două fațete ale Nisei sunt însă bine delimitate, turiștii găsindu-și cu ușurință locul printre locuitori, într-un soi de armonie perpetuă.
De asemenea, mult mai spectaculoasele orașe de-a lungul rivierei franceze, de la Monte Carlo până dincolo de Cannes reprezintă opțiunea ideală pentru turiștii aflați în căutarea unei experiențe burgheze de relaxare, în peisaje unice, menite să îți taie răsuflarea. În lung și în lat, Coasta de Azur oferă opțiuni variate de cazare, de la hoteluri de una și două stele, cu facilități de self-catering, până la resorturi exclusiviste, ce oferă facilități de cinci stele.
 

Date fiind toate aceste caracteristici de accesibilitate pentru orice buzunar, Coasta de Azur oferă un amalgam de experiențe noi cu fiecare vizită, oferind resurse inepuizabile de relaxare și distracție.
 

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii