Oferte Cazare Mont Blanc Franta iarna 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Mont Blanc

Mont Blanc

Cu extindere la "Mont Blanc unlimited" va stau sub placi nu mai putin de 870 de km de pârtii cât sepoate de bine preparate. Numeroasele instalatii pe cablu asigura legaturile dintre pârtiile - în marea lor majoritate cu dificultate medie - ale domen

Oferte Mont Blanc

Mont Blanc, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Mont Blanc sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Franta si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Mont Blanc pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Mont Blanc sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Mont Blanc oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Mont Blanc garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mont Blanc va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Mont Blanc Franta iarna 2023 - Alege din 724 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Mont Blanc

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mont Blanc?

sunt cele mai populare hoteluri din Mont Blanc