Oferte cazare Alpe D Huez Vaujany, Oisans Franta iarna 2022
(21 oferte, 486.5EUR - 1000EUR)
Hotel Daria I Nor, Alpe D Huez Vaujany

Hotel Daria I Nor

Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Chalet Des Neiges, Alpe D Huez Vaujany

Chalet Des Neiges

Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

  • Fara transport
  Le Royal Ours Blanc Spa, Alpe D Huez Vaujany

  Le Royal Ours Blanc Spa

  Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

   • Fara transport
   Hotel Les Grandes Rousses, Alpe D Huez Vaujany

   Hotel Les Grandes Rousses

   Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

    • Fara transport
    Hotel Alpenrose, Alpe D Huez Vaujany

    Hotel Alpenrose

    Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

     • Fara transport
     Club Mmv Les Bergers, Alpe D Huez Vaujany

     Club Mmv Les Bergers

     Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

      • Fara transport
      Les Bruyeres L Alpe D Huez, Alpe D Huez Vaujany

      Les Bruyeres L Alpe D Huez

      Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

       • Fara transport
       Le Cristal De L Alpe, Alpe D Huez Vaujany

       Le Cristal De L Alpe

       Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

        • Fara transport
        Pierre Vacances Les Bergers, Alpe D Huez Vaujany

        Pierre Vacances Les Bergers

        Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

         • Fara transport
         Royal Ours Blanc, Alpe D Huez Vaujany

         Royal Ours Blanc

         Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

         • Hotel cu Internet wireless  
         • Fara transport
         Chalet Reve D Hiver, Alpe D Huez Vaujany

         Chalet Reve D Hiver

         Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

          • Fara transport
          Chalet Rêve D Hiver, Alpe D Huez Vaujany

          Chalet Rêve D Hiver

          Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta

           • Fara transport

           Despre Alpe D Huez VaujanyPrezentare si poze Alpe D Huez Vaujany

           Alpe D Huez Vaujany

           În masivul impresionant al Grandes Rousses este situată cea mai cunoscută destinaţie de etapă a Tour de France: Alpe d'Huez. Dar nu doar în ciclism se bucură regiunea de o excelentă reputaţie - pentru schiori si snowboard, zona de schi face parte din top 10 din lume din 1968, anul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Grenoble. Pante însorite cu zăpada adâncă, altitudini de până la 3330 m, existenţa zăpezii practic garantată şi Snow-Parkuri extraordinare au grijă să nu vă plictisiţi nici un moment. Alpe d'Huez este situat la 1860 m altitudine şi oferă alături de frumoasa panorama a vârfurilor din jur - Pic Blanc (3330 m) şi l'Entendard (3470 m) - mall-uri cu diverse cafenele, baruri si numeroase magazine mici care sunt perfecte pentru cumpărături şi plimbări relaxante.

           Oferte Alpe D Huez Vaujany

           Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

           Partiile de ski din Alpe D Huez Vaujany sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Alpe D Huez Vaujany pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Alpe D Huez Vaujany sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

           Conditiile de zapada sunt excelente in Alpe D Huez Vaujany oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

           Echipamentul de instalatii pe cablu din Alpe D Huez Vaujany garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Alpe D Huez Vaujany va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

           Oferte cazare Alpe D Huez Vaujany, Oisans, Franta iarna 2022 - 2023 - Alege din 21 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

           Recomandari turistice pentru Alpe D Huez Vaujany

           Relaxarea în Vaujany începe porneşte după o zi pe schiuri la "Espace Loisirs" cu tobogane de apă, saună, spa, baie de aburi şi centru fitness. Alături de acesta vă stă la dispoziţie un patinoar unde are loc o seară de discotecă o dată pe săptămână. Pe lângă numeroasele restaurante veţi găsi aici şi câteva baruri, unde puteţi petrece în până târziu în noapte. În Alpe d'Huez patru discoteci şi numeroase baruri si cafenele asigură varietatea necesară în ceea ce priveşte viaţa de noapte. Distracţie vă aşteaptă şi la "Avalanche Bar" sau "Taverna", unde au loc des spectacole cu muzică live, pe când pentru dans vă stau la dispoziţie cluburile la modă "L'Igloo" si "The Stage One". O varietate de activităţi posibile, cum ar fi Eisrallye, Skidooing, Snowshoe şi drumeţii de iarnă, derdeluş şi diferite sporturi de interior la Palais des Sports la Alpe d'Huez face şi din ziua "în afara pârtiilor" o adevărată aventură! O sugestie specială pentru toţi prietenii adrenalinei acţiune este alpinismul pe peretele de 200 m de la cheile Sarenne.

           Intrebari frecvente despre Alpe D Huez Vaujany

           Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Alpe D Huez Vaujany?

           Hotel Daria I Nor, Hotel Les Grandes Rousses, Hotel Alpenrose, Residence Les Horizons D Huez, Royal Ours Blanc sunt cele mai populare hoteluri din Alpe D Huez Vaujany

           Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Alpe D Huez Vaujany?

           Hotel Daria I Nor, Les Bruyeres L Alpe D Huez, PIERRE VACANCES LES BERGERS, Hotel Pierre And Vacan Residence L Ours Blanc, Hotel Pierre And Vacan Residence Les Bergers sunt cele mai apreciate hoteluri din Alpe D Huez Vaujany ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Alpe D Huez Vaujany.

           Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Alpe D Huez Vaujany?

           Hotel Pierre And Vacan Residence L Ours Blanc, Hotel Alpenrose, Hotel Les Grandes Rousses, Club Mmv Les Bergers sunt cele mai apreciate hoteluri din Alpe D Huez Vaujany ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Alpe D Huez Vaujany.

           Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Alpe D Huez Vaujany?

           Hotel Daria I Nor, Royal Ours Blanc, Residence Les Horizons D Huez sunt hoteluri din Alpe D Huez Vaujany ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Alpe D Huez Vaujany.