Oferte Cazare Haut Maurienne Franta iarna 2023
(4 oferte, 367.5EUR - 367.5EUR)
Hotel Saint Charles Val Cenis, Val Cenis

Hotel Saint Charles Val Cenis  

Val Cenis, Haut Maurienne, Franta

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre Haut Maurienne

Haut Maurienne

În apropiere de graniţa cu Italia şi la poalele Col du Mont Cenis (2083 m) veţi găsi valea Maurienne Haute. Cu cele două staţiuni Termignon şi Val Cenis este situată în parcul naţional "La Vanoise", înconjurată de un peisaj montan impunător. Din 2008 două noi telescaune asigură legătura între staţiunile de schi Val Cenis şi Termignon interconectate şi vă permit deci în total accesul la 125 km de pârtii, cu zăpadă garantată la 2800 m altitudine pentru un "circ" de schi perfect - de la cea mai lungă pârtie pentru începători din Europa până la savuroase coborâri negre. Apartamentele noastre sunt amplasate direct lângă pârtii pante sau doar câţiva metri distanţă şi oferă un confort foarte bun în unităţi de până la 5 stele. Val Cenis – Tradiţie, calitate şi pârtii perfecte!

Val Cenis este situat în inima Alpilor Savoia la graniţa cu Italia. Staţiunea este compusă din "Lanslevillard" şi "Lanslebourg" la circa 3 km distanţă una de alta. Între cele două districte şi până la telecabina circulă skibus-uri gratuite. Atât în Lanslevillard, precum şi în Lanslebourg există mai multe instalaţii pe cablu care vă duc direct în domeniul schiabil şi ambele şi-au păstrat farmecul tipic savoiard. Localnici prietenoşi, străduţe pitoreşti, diferite magazine şi excelenta gastronomie franceză sunt doar câteva aspectele care contribuie la o vacanţa de succes în Val Cenis.

Oferte Haut Maurienne

Haut Maurienne, Franta reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Haut Maurienne sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Franta si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Haut Maurienne pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Haut Maurienne sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Haut Maurienne oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Haut Maurienne garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Haut Maurienne va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Haut Maurienne Franta iarna 2023 - 2024 - Alege din 7 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Haut Maurienne

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Haut Maurienne?

Hotel Saint Charles Val Cenis, Lagrange Vacances Les Valmonts De Val Cenis, Residence Les Balcons De Val Cenis Le Haut, Lagrange Confort Les Valmonts Val Cenis sunt cele mai populare hoteluri din Haut Maurienne

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Haut Maurienne?

Hotel Saint Charles Val Cenis sunt cele mai apreciate hoteluri din Haut Maurienne ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Haut Maurienne.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Haut Maurienne?

Hotel Saint Charles Val Cenis sunt cele mai apreciate hoteluri din Haut Maurienne ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Haut Maurienne.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Haut Maurienne?

Hotel Saint Charles Val Cenis sunt hoteluri din Haut Maurienne ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Haut Maurienne.

Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Haut Maurienne?

Hotel Saint Charles Val Cenis sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Haut Maurienne. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Haut Maurienne.